2015

Fiecare dintre noi, îşi doreşte de la anul care tocmai a început să fie mai bun, mai plin de reuşite pe plan profesional şi pe plan personal, să fie într-un cuvânt un an demenţial. Pentru unii cu siguranţă că va fi, pentru alţii va fi un an normal, iar pentru o altă parte a oamenilor, va fi un an mai prost. Depinde de aşteptările fiecăruia şi de cum îşi setează fiecare limitele. Oare 2015 spre cotitura se va duce?

2015

Fraţilor 2015, va fi un an ca oricare altul cu bune şi cu rele. Chiar dacă horoscopul şi previziunile astrale decretează ca va fi un an mai bun-mai rău, dacă nu ne trăim noi viaţă nu e nimic. Dacă nu facem lucrurile să meargă, dacă nu punem umărul să împingem viaţa noastră, într-un sens mai bun, oamenii ne pot cânta în strună verzi şi uscate.

Dar pentru ca fiecare dintre noi să aibă un 2015 bunicel cred că trebuie să fim atenţi la câteva lucruri şi anume:

1. Sănătate – nu ştiu dacă se datorează înaintării în vârstă, dar de câteva luni încoace, încep să mă uit cu mai multă atenţie la starea mea de sănătate. Pentru că dacă am pierdut sănătatea, e greu să mai reuşim să o recâştigăm. Aşa că, în 2015, luaţi lucrurile căt mai calm, încercaţi să primiţi ceea ce vă oferă viaţa, fără să mai puneţi presiune inutilă pe voi. Stresul zilnic nu trebuie să mai fie în capul listei în 2015.

2. Familia – echilibrul fiecăruia dintre noi vine din familie – fie că familia înseamnă o soţie(soţ) şi copil, fie că înseamnă iubit (iubită). Cel mai important lucru în viaţă este familia. Pentru că, dacă eşti un om de succes, recunoscut şi cu bani, dar nu ai lângă cine să te bucuri, nu ai nimic. Noi oamenii din ziua de azi, punem familia pe ultimul loc în priorităţile noastre. În trecut seva societăţii stătea în familie şi familia era icoană. Poate că de asta şi lucrurile erau mai sănătoase.

3. Prietenii – nu mă refer la acei prieteni care vin numai la bine, mă refer la acei prieteni care rămân lângă noi la greu. Pentru că după cele de mai sus, prietenia este un lucru rar, ce trebuie apreciat la adevărata valoare. Când ai necazuri, le treci mai uşor lângă prieteni. Poate că 2015 poate fi şi anul în care ne cernem prietenii şi consolidăm relaţiile de prietenie.

4. Job-ul – nu e pe locul acesta, pentru că este mai puţin important, ci pentru că el trebuie privit ca o sursă de asigurare a traiului zilnic. În 2015, îmi doresc ca foarte mulţi dintre voi, să ajungă să îşi facă jobul cu plăcere şi responsabilitate. Ideal este să mergeţi din plăcere la muncă şi indiferent de ce se întâmplă să faceţi lucrurile cu zâmbetul pe buze.

5. Sufletul – fiecare dintre noi are o conştiinţă, un suflet de care trebuie să aibă grijă. Să nu uităm, in 2015, să ne oprim din când în când şi să ne hrănim sufletul. Să ne mai îndreptăm ochii, din când în când măcar, către Dumnezeu şi către cele divine. Pentru că orice am reuşi să facem, dacă nu avem ajutor de Sus, e în van. Oricât am vrea noi să credem, sau nu, Dumnezeu este în tot ceea ce se întâmplă în vieţile noastre.

Dar ce este mult mai important, constă în modul nostru de a vedea viaţa şi de a pune umărul şi sufletul în parcursul nostru prin 2015. Cu siguranţă că vor fi factori externi care ne vor influenţa starea noastră de zi cu zi. Nu vom reuşi să ne canalizăm eforturile noastre doar înspre ce este cu adevărat pentru noi. Dar dacă vom încerca să păstrăm echilibrul între cele de mai sus şi factorii externi, avem toate premizele ca, la final de 2015, când tragem linie, să fim liniştiţi şi împăcaţi cu noi şi cu cei de lîngă noi.

Trăiţi-vă frumos viaţa şi nu uitaţi să fiţi în fiecare zi OAMENI FRUMOŞI!

 

2015 spre cotitura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.